Kosmetisk behandling

Botox behandling

Med alderen kommer rynkerne. Vi får dem f.eks. mellem brynene, i panden og omkring øjnene. Reducer rynker og fine linjer effektivt med Botox & opnå et friskere look.

En effektiv løsning mod rynker

Rynker skyldes at vi bruger de små muskler i ansigtet, som hele tiden trækker sig sammen og får huden til at folde. Mange mennekser oplever med tiden, at rynkerne får deres ansigt til at fremstå med et negativt og træt udtryk. Disse mimiske rynker som mange er kede af, kan reduceres med Botulinum toksin, som er et muskelafslappende præparat, der kendes bedst under mærket Botox.

Ved at injicere Botox i ganske små doser på de rette steder, vil musklerne afslappes, hvorefter huden og rynkerne
udglattes. Hvis man f.eks. får behandlet sin bekymringsrynke mellem brynene, kan man opnå et mere mildt, positivt og yngre udtryk.

Botox er et gennemtestet muskelafslappende præparat, som anvendes til at behandle uønskede rynker i ansigtet, som f.eks. mellem bryn, pandelinjer, smile rynker, rynker omkring mund og hage. Botox kan også løfte bryn og mundvige samt reducere tandkødssmil eller kæbe muskel.

Hvad er Botox og hvordan virker det?

Botox har i årtier været anvendt til sygdomsbehandling af spastiske muskelsygdomme og til kosmetisk brug. Botox er det mest anvendte middel i verden til at reducere rynker.

Botox hæmmer nerveimpulsens signal i at nå frem til musklen. Det sker ved nerveendepladen, hvor det blokerer frigørelsen af signalstoffet acetylcholin. Når muskelbevægelsen ophører, vil huden glatte sig og man vil opnå et friskere udseende.

Nerverne og musklerne bliver ikke ødelagt. De vil lidt efter lidt begynde at få forbindelse igen. Produktet virker kun præcist på de specifikke muskler som behandles, og ikke på andre muskelgrupper.

Billede taget lige efter en Botox behandling

Botox forundersøgelse og behandling

Det er lovpligtigt, at du skal møde til en forundersøgelse 48 timer inden den første injektionsbehandling med Botox, hos klinikkens ansvarshavende Speciallæge. Du skal være fyldt 18 år, må ej være gravid eller ammende.

Dette gælder også, selvom du tidligere har været til forundersøgelse ved en anden klinik. Du vil blive informeret mundtligt om behandlingen, om mulige bivirkninger og om betænkningstid på 48 timer. Herefter gennemgås dine ønsker til rynkebehandlingen og det vurderes hvordan det bedst mulige resultat opnås. Undersøgelsen er gratis og uforpligtende.

Ved selve behandlingen, sprittes huden af, punkter tegnes op og aftalte Botox dosis injiceres i de områder, hvor der ønskes effekt. I de efterfølgende døgn må du ikke trykke eller massere på de behandlede områder, da botox kan risikere at sprede sig til andre muskler. 4 timer efter behandlingen bør du heller ej dyrke sport, bruge makeup, eller ligge ned af samme årsag. Man kan gå på arbejde og lave daglige gøremål lige efter behandling. 

Botox behandlingen begynder at virke efter 2-3 dage og fuld effekt efter 14 dage.

Da vi ikke er ens, kan mængden af dosis være individuel for at få fuld effekt, og det er helt normalt at der kan være behov for en lille korrigering.

Som ny kunde tilbydes du derfor gratis touch up. Denne kan udføres tidligst 2 uger og senest 3 uger efter din behandling. Herefter er touch up mod betaling. 

Behandlingsoversigt

  • Lovpligtig forundersøgelse

  • Mindst 18 år

  • Ingen gravide og ammende

  • 48 timers betænkningstid

  • Gratis og uforpligtende forundersøgelse

  • Fuld effekt efter 14 dage

Hvor længe virker Botox?

Når du vedligeholder din botulinumtoxinbehandling hver 3-4 mdr. særligt det første år, mindskes musklens styrke og kraft helt automatisk. Effekten af behandlingen vil vare i længere tid, og du vil med tiden kunne nøjes med at vedligeholde hver 4-6 mdr. Holdbarheden er individuel, men øges generelt med gentagne behandlinger.

Har du spørgsmål?

Ring til os på
Eller skriv til os på

Book din tid nu

Eller se vores priser.

© Risorius. All rights reserved.
Website af Hype Media.