Kosmetisk behandling

Filler behandling

Det er helt naturligt, at vi gerne vil se så godt ud som muligt. Ønsket om at se gladere og friskere ud har ingen alder.

En ikke-permanent filler

En ikke-permanent filler er en krystalklar gele bestående af stabiliseret hyaluronsyre (HA), der er en komponent, som allerede findes i huden fra naturens side. Hyaluronsyre er et sukkerstof der er med til at binde væsken i bindevævet og findes i huden og særligt i vores øjne og led. Kroppen danner løbende nye hyaluronsyre- molekyler for, at nedbryde disse lidt efter lidt. I takt med at vi bliver ældre, falder kroppens produktion af hyaluronsyre og det betyder, at vores hud over tid mister sin fylde, spændstighed og glød.

Det er helt naturligt, at vi gerne vil se så godt ud som muligt. Ønsket om at se gladere og friskere ud har ingen alder. Men med alderen mister vi volumen, hvilket ses særligt i ansigtet. Vi ser, at flere og flere mennesker anvender æstetiske produkter for at vedligeholde deres udseende. Hos Risorius bruger vi ikke-permanent filler fra Belotero, som er det naturlige valg for de, som ønsker at at have færre linjer og rynker.

Billede taget lige efter en filler behandling

Hvad er Belotero Filler

Belotero består af den samme volumengivende og fugtgivende komponent (HA), som udglatter de fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen samt hydrerer huden.

HA er med til at binde væsken i huden og kan binde vand 1000 gange sin egen vægt. Det betyder, at HA er med til at give fugt, fylde og elasticitet til huden således, at hudens jævnhed kan opretholdes. Modsat andre fillers på markedet, har Belotero en ekstra krydsbindende proces, der skaber en perfekt balance mellem elasticitet, plasticitet og kohæsivitet. Denne evne betyder, at Belotero integreres flot ind i vævet, så resultatet bliver naturligt uden at ødelægge ansigtets naturlige konturer og karakteristika. Beloteros patenterede teknologi er registreret over hele verden og Belotero er både FDA- godkendt og CE- mærket. Belotero fokuserer på at skabe naturlige resultater af høj og sikker kvalitet, som holder længe og giver stor tilfredshed.

Belotero porteføljen er bestående af en række avancerede HA-fillere til udglatning af fine linjer og rynker, til læbeforstørrelse, genopretning af volumen i ansigtet samt hydrering af huden.

Filler forundersøgelse

Det er lovpligtigt, at du skal møde til en forundersøgelse 48 timer inden den første injektionsbehandling med filler. Derudover skal du være fyldt 18 år og må ej være gravid eller ammende. Til konsultationen lytter vi til dine ønsker og vi vil vurdere, hvilken behandling der vil være bedst til dig. Du modtager information mundtligt og vil blive informeret om behandlingen, om mulige risici og om betænkningstid på 48 timer. Undersøgelsen er gratis og uforpligtende. Der tages altid før-billeder forud for en injektionsbehandling

Har du spørgsmål?

Ring til os på
Eller skriv til os på

Book din tid nu

Eller se vores priser.

© Risorius. All rights reserved.
Website af Hype Media.