Kosmetisk behandling

SkinBooster

Både yngre og ældre mennesker ønsker at have en pæn og ensartet glat hud. Skinbooster er en æstetisk behandling der forbedrer hudkvaliteten.

Skinbooster er en æstetisk behandling

Både yngre og ældre mennekser ønsker at have en pæn og ensartet glat hud. Skinbooster er en æstetisk behandling, en ikke-permanent hyaluronsyre filler, som ikke tilfører volumen, men i stedet giver et intensivt fugt boost, der vil forbedre hudkvaliteten. Med denne behandling arbejder vi på at reducere fine linjer, rynker, forstørrede porer samt farveforskelle. 

Hyaluronsyren vil suge vand til sig og dermed vil Skinboosteren give et lille løft. Skinboosteren kan anvendes på alle hudtyper, og er velegenet til kvinder og mænd fra 18 år, som ønsker smuk glød og sund udstråling.

Skinbooster – Belotero Revive

Skinbooster, Belotero Revive, er også velegnet til den lidt mere modne hud, hvor den vil forbedre elasticiteten, fastheden og dermed reducere fine og overfladiske linjer i ansigt, på décolleté og hænder. Skinbooster Revive indeholder også glycerol, som har en god effekt på rødmen i huden.

Skinboosteren er baseret på den samme unikke teknologi, som de øvrige Belotero fillers. Produktet er fremstillet gennem en patenteret dynamisk, krydsbundet teknologi, som bl.a. resulterer i en monofasisk kohæsiv, polykomprimeret matrix (CPM). Teknologien er med til at sikre den bedste balance mellem, kohæsivitet, elasticitet og plasticitet, som sikre den mest optimale integration i hudens væv, hvilket skaber et naturligt og holdbart resultat.

Man ved, at filler kan stimulere kroppens egen bindevævsdannelse. Lidt efter lidt, nedbrydes hyaluronsyren i Skinboosteren, ca. 9 måneder, og sideløbende har huden dannet egne naturlige bindevæsfibre, som også bidrager til fylde og udglatning.

Behandlingen kan udføres hele året

Om sommeren vil huden stråle naturligt, hvor mange ud over ansigt, hals og hænder også vælger at få behandlet décolleté, da dette områdes er mere blottet og vil fremstå finere efterfølgende.

Når det bliver vinter, mister vi fugt og glød og huden bliver mere trist og mat. I efteråret ønsker mange at få Skinbooster behandling i ansigtet, så de med en vitaliserende hud er klar til at fejre vinterens mange fester og højtider. Behandlingen vil være med til at passe på din hud gennem den lange kolde tid.

5 ting der er værd at vide om SkinBooster

  • Forbedrer hudens hydration indefra

  • Plumper og booster hudkvaliteten

  • Redefinerer hudens spændstighed og udglatter fine linjer

  • Reducerer rødmen

  • Skinboosteren injiceres med en tynd nål i små dråber

Det bedste resultat

SkinBooster kur-forløb

For bedste og mest optimale resultat anbefaler vi, et kur-forløb hvor behandlingen med Skinbooster gentages 3 gange og med 3-4 ugers interval. Alt efter hudtype, hudstruktur, alder og livsstil vil effekten vare 9-12 måneder. Hvis du gerne vil komme rynker og fine linjer i forkøbet, bør du vedligeholde behandlingen 1-2 gange om året.

Har du spørgsmål?

Ring til os på
Eller skriv til os på

Book din tid nu

Eller se vores priser.

© Risorius. All rights reserved.
Website af Hype Media.