Kosmetisk behandling

SkinPen behandling

Godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA) og har opnået CE – mærket her i EU.

Den første elektriske microneedling-enhed

SkinPen er den første elektriske microneeding- enhed i verden, som er blevet godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA). Efterfølgende har SkinPen også opnået CE – mærket her i EU. Der ligger mere end 90 kliniske studier bag og godkendelserne har taget op til 4 år at opnå.

Med SkinPen kan du opnå en smuk, naturlig og ensartet hudstruktur. SkinPen er den mest sikre og mest effektive microneedling device på markedet og må kun anvendes af læger og sygeplejersker. SkinPen er klinisk dokumenteret til at forbedre ar efter akne, grove porer, fine linjer og pigmentfejl.

Hvordan virker SkinPen behandling?

Vi er hos Risorius glade og stolte over, at kunne tilbyde denne behandling i klinikken.

SkinPen er en elektrisk behandling, hvor 14 ultra tynde og skarpe engangsnåle, penetrerer 70.000 mikro kanaler i hudens dermis lag pr. minut. Dette stimulerer hudens egne fibroplaster til at producere nyt kollagen og elastin. I dermis dannes 2 meget vigtige proteinfibre nemlig kollagen, der giver huden støtte/ styrke, og elastin der sørger for, at huden er elastisk. Disse fibre nedbrydes, efterhånden som vi ældes, hvilket giver fine linjer, rynker, slap hud og store porer.

Ved at regenerere kollagen og elastin, kan man opnå et mere ungdommeligt udseende. Kollagen spiller en central rolle i selve ardannelsen, som ses efter akne eller efter operation. Ligeledes kan forkerte signaler i pigmentet fører til melasma, solar lentigo og vitiligo. De kontrollerede mikrokaneler vil få huden til at regenerer sig selv og der dannes nye hudceller.

Herefter kan der ses en betydelig reduktion af ar, ujævnheder, og fine linjer kan mindskes. Behandlinger med SkinPen vil således booste hudfornyelsen, give glød og forbedre hudens tilstand markant.

Behandling med SkinPen

SkinPen er klinisk dokumenteret til at virke for både kvinde og mænd, og virker på både lyse og mørke hudtoner. Endvidere har den mekaniske proces en mindre peelende effekt på huden end de lidt mere skrappe kemiske peelinger. Behandlingen kan udføres hele året.

Hvis man ønsker at forbedre sin hudstruktur, da anbefales et kur-forløb på 3 behandlinger – 4 uger imellem hver behandling.

Umiddelbart efter en behandling med SkinPen kan man forvente at blive lyserød til rød og ansigtet og kan minde om en let til moderat solskoldning. Efterfølgende kan man opleve tørhed, stramhed, afskaldning og en svag svien. Dette er symptomer der lidt efter lidt går over igen og er helt normale reaktioner.

Oversigt

  • Virker på både lyse og mørke hudtoner

  • Kurforløb på 3 behandlinger, med 4 uger mellem hver behandling

  • Kan udføres hele året

  • Efter behandlingen kan man forvente at blive lyserød til rød i ansiget.

Har du spørgsmål?

Ring til os på
Eller skriv til os på

Book din tid nu

Eller se vores priser.

© Risorius. All rights reserved.
Website af Hype Media.